Iwater 2018 abordarà la digitalització del procés de l'aigua amb un centenar d'expositors de 8 països

Iwater 2018 abordarà la digitalització del procés de l'aigua amb un centenar d'expositors de 8 països
9 de novembre de 2018 FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 9 Nov. (EUROPA PRESS) -

La segona edició d'Iwater 2018 reunirà un centenar d'expositors de vuit països per abordar la digitalització del procés de l'aigua del 13 al 15 de novembre en el marc del Saló Internacional del Cicle Integral de l'Aigua que organitza Fira de Barcelona.

En una roda de premsa aquest divendres, el director de Negoci Propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, ha celebrat que Iwater podrà aprofitar les sinergies de la seva celebració simultània amb esdeveniments de repercussió internacionalitat com Smart City Expo World Congress i Smart Mobility.

L'esdeveniment té com a objectiu la dinamització del negoci, el networking i el coneixement de les diferents fases del cicle integral de l'aigua, posant el focus en la digitalització per guanyar eficiència en l'economia circular com a nou paradigma per afrontar l'escassetat de recursos hídrics.

A la zona d'exposició comercial hi participen empreses amb tot tipus de solucions per a la captació, tractament, distribució, transport, emmagatzematge, sanejament, depuració, reutilització, reg, gestió i consum d'aigua per al seu ús agrícola, urbà, industrial o domèstic.

El president del comitè organitzador d'Iwater i conseller delegat de MAT Holding, Pau Relat, ha afirmat que la fira és un punt de trobada important per a tots els actors del sector de l'aigua a Espanya, ja que genera debat i promou iniciatives per garantir l'accés a recursos hídrics en zones d'elevat interès com el Mediterrani.