5 de desembre de 2018

Instagram s'acomiada de 'l'scroll' vertical i potencia les Històries en el nou disseny

Instagram s'acomiada de 'l'scroll' vertical i potencia les Històries en el nou disseny
PIXABAY - ARCHIVO

MADRID, 5 Dic. (EDIZIONES/Portaltic) - -

Instagram planeja canviar l'estètica de la interfície de l'usuari per complet i transformar 'l'scroll' vertical en unes targetes que es mouran de manera horitzontal, i convertirà tota l'estètica de la xarxa social en una espècie de 'Stories' (històries).

El seu 'scroll' vertical que ha estat el senyal d'identitat d'Instagram quedaria oblidat en la nova versió, en la qual passarà a tenir una interfície de targetes, cosa relativament similar al que es troba en les Històries.

Les noves targetes de l'aplicació ofereixen tota la informació de la imatge i de l'usuari; permeten l'accés als seus 'Stories' amb només prémer sobre l'avatar i al perfil en prémer sobre el nom d'usuari. A més, en aquesta nova actualització els missatges directes es trobaran a la cantonada inferior dreta, la qual cosa els faria molt més accessibles.

Amb tots aquests canvis Instagram vol unificar les fotos del 'Timeline' amb les de les Històries. Quan, a la data d'aplicació d'aquest nou interfície WaBetaInfo tan sols aclareix que estarà disponible en un futur, tant per a Android com per a iOS.