6 de febrer de 2019

Trump condemna la "brutalitat del règim de Maduro" a Veneçuela

MADRID, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha condemnat aquest dimarts durant el seu discurs de l'estat de la unió la "brutalitat del règim" del president veneçolà, Nicolás Maduro, que, segons Trump, ha fet que Veneçuela passi a ser "un estat de pobresa i desesperació".

"Estem amb el poble de Veneçuela en la seva noble cerca de la llibertat i condemnem la brutalitat del règim de Maduro, les polítiques socialistes del qual han fet que aquesta nació passi de ser la més rica de Sud-amèrica a ser un estat de pobresa i desesperació", ha manifestat.

Trump va ser un dels primers mandataris a reconèixer el president de l'Assemblea Nacional de Veneçuela, Juan Guaidó, com a president interí del país.

En resposta als "atacs immorals" de Trump, el ministre d'Afers Exteriors de Veneçuela, Jorge Arreaza, ha mostrat el "suport i respecte al poble i Govern" de l'Iran.

"No hi ha cap sanció o bloqueig que pugui amb la voluntat dels pobles lliures i sobirans", ha subratllat Arreaza a través del seu compte a la xarxa social Twitter.

Contador

Més llegides