8 de agost de 2019

El Govern de Veneçuela anuncia que no assistirà a Barbados per continuar amb les negociacions amb l'oposició

El Govern de Veneçuela anuncia que no assistirà a Barbados per continuar amb les negociacions amb l'oposició
AVN - ARCHIVO

MADRID, 8 ago. (EUROPA PRESS) -

El Govern de Veneçuela ha anunciat aquest dimecres que el president Nicolás Maduro ha decidit suspendre la participació de la seva delegació en les properes reunions de diàleg amb l'oposició del país, previstes per als dies 8 i 9 d'agost a Barbados.

"El nostre president Nicolás Maduro ha decidit que la nostra delegació no assisteixi a les reunions de diàleg previstes per al dijous 8 i divendres 9 a Barbados", ha indicat el ministre de Comunicació veneçolà, Jorge Rodríguez, a través del seu compte a la xarxa social Twitter.

Rodríguez ha assenyalat a través d'un comunicat que una de les raons d'aquesta decisió és la "greu i brutal agressió que s'ha perpetrat de manera continuada i artera" per part del Govern nord-americà contra Veneçuela.

El president dels Estats Units, Donald Trump, va firmar aquest dilluns un decret per bloquejar la propietat del Govern de Veneçuela al país nord-americà.

A més, el ministre veneçolà ha recalcat que el Govern està disposat a revisar els mecanismes del diàleg per continuar amb el procés de manera "realment efectiva i harmònica".

Rodríguez ha destacat que la delegació del Govern veneçolà ha pres la decisió de no assistir a les negociacions tot i que els representants de l'oposició ja es troben a Barbados.