11 de febrer de 2021

El Govern d'Andorra i el sector de la neu aborden les restriccions pel coronavirus

El Govern d'Andorra i el sector de la neu aborden les restriccions pel coronavirus
GRANDVALIRA - ARCHIVO

ANDORRA LA VELLA (ANDORRA), 11 febr. (EUROPA PRESS) -

El Govern d'Andorra s'ha reunit aquest dijous amb les societats explotadores de les estacions d'esquí i camps de neu del país i els cònsols de les parròquies on són, per abordar la situació per les restriccions que causa el coronavirus.

Per part de l'Executiu hi han estat el president, Xavier Espot, i els ministres de Presidència, Jordi Gallardo; de Finances, Eric Jover; de Turisme, Verònica Canals, i de Medi ambient, Silvia Calvó, segons un comunicat del Govern.

Han decidit formalitzar els contactes mantinguts fins ara creant "un grup de treball tècnic i estable entre el Govern i els representants del sector de la neu".

El grup analitzarà les mesures econòmiques i financeres que ja desenvolupa l'Executiu per pal·liar els efectes de la pandèmia en els camps de neu i anar avaluant si s'ajusten a les necessitats o cal fixar-ne unes altres.

Els assistents es tornaran a reunir els propers dies, també per tenir en compte "l'evolució en la limitació a la mobilitat als països de l'entorn i els contactes bilaterals que es mantinguin".

Contador

Més llegides