25 de març de 2020

Almenys 11 morts a Kabul en un atac amb terroristes suïcides contra un temple sikh

Almenys 11 morts a Kabul en un atac amb terroristes suïcides contra un temple sikh
GETTY IMAGES / PAULA BRONSTEIN - ARCHIVO

   MADRID, 25 mar? (EUROPA PRESS) -

   Almenys 11 persones han mort per un atac perpetrat aquest dimecres per diversos milicians, inclosos terroristes suïcides, contra un temple sikh a la capital de l'Afganistan, Kabul, segons ha informat la cadena de televisió Tolo.

   El responsable dels serveis de seguretat ha dit que l'atac a Dharamshala (a la zona de Shorbazar, al centre de Kabul), ha deixat 11 persones ferides i que "encara hi ha tres atacants que estan combatent contra les forces de seguretat".

   Segons informa la cadena de televisió afganesa 1TV, els talibans han negat qualsevol vinculació amb aquest atemptat al centre de la capital afganesa.

   Un portaveu del Ministeri d'Interior afganès ha dit que l'atac ha començat cap a les 7.45. El parlamentari Narendra Singh Jalisa ha explicat a la premsa a prop del lloc de l'atac que, quan ha començat hi havia unes 150 persones resant a Dharamshala.

   Un periodista de Tolo que es troba al lloc dels fets ha dit que s'han sentit dues explosions després que comencés l'atac dels milicians. Les forces de seguretat estan traslladant les víctimes en ambulàncies perquè rebin assistència mèdica.

   Responsables de les forces de seguretat locals han dit que hi ha almenys quatre morts i set ferits i que les forces de l'ordre "estan evacuant Dharamshala".

   Forces militars internacionals s'hi han desplaçat per respondre als atacants. A hores d'ara, cap grup armat ha reivindicat la responsabilitat per l'atemptat.