10 de febrer de 2019

Un 53 per cent dels britànics, a favor de posposar la sortida del Regne Unit de la UE

Un 53 per cent dels britànics, a favor de posposar la sortida del Regne Unit de la UE
JONATHAN BRADY/PA WIRE/DPA

MADRID, 10 Febr. (EUROPA PRESS) -

Un 53 per cent dels britànics estarien a favor de posposar la sortida del Regne Unit de la Unió Europea, la qual cosa obriria el camí a la celebració d'un segon referèndum o una nova ronda de negociacions amb Brussel·les, segons una enquesta duta a terme per BMG Research per al diari britànic 'The Independent'.

El 33 per cent dels entrevistats recolzarien un Brexit sense acord, fins i tot si afecta a l'economia, i el restant 14 per cent han optat per no respondre.

Gairebé la meitat dels britànics, el 49 per cent, opina que un Brexit sense acord seria una catàstrofe econòmica, l'impacte de la qual persistiria durant molt temps, enfront d'un 28 per cent que no estan d'acord.

L'enquesta es va dur a terme entre 1.503 adults, del 4 al 8 de febrer. El proper 29 de març es compleix el final del termini establert per Brussel·les perquè el Regne Unit surti del bloc. A menys de dos mesos perquè arribi aquest moment, ni el Govern britànic i ni el Parlament han aconseguit posar-se d'acord sobre el tractat de sortida.

Contador

Més llegides