29 de gener de 2019

La UOC inverteix 175.000 euros en tres projectes emprenedors amb impacte social

La UOC inverteix 175.000 euros en tres projectes emprenedors amb impacte social
UOC - ARCHIVO

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha invertit 175.000 euros al capital social de la 'spin-off' Immersium Studio i en les 'start-ups' Minushu i BCN Resol, a través d'Invergy, l'empresa de la institució que vehicula les inversions en empreses emergents, ha informat la universitat aquest dimarts en un comunicat.

Immersium Studio desenvolupa una plataforma d'aprenentatge basada en la realitat virtual, l'augmentada i la mixta; Minushu convida els nens a analitzar l'actualitat de manera crítica per mitjà de narracions amb realitat virtual i augmentada, i BCN Resol ofereix solucions TIC per detectar, denunciar i gestionar els conflictes que poden produir-se en centres educatius i en l'entorn laboral.

El vicegerent de la UOC, Eduard Bosch, ha afirmat que una de les missions de la universitat és "fomentar el desenvolupament econòmic impulsant empreses de base innovadora" i enfortir els llaços entre l'empresa, el coneixement i la societat.

Per això, ha dit, compten, a més d'amb Invergy, amb Hubbik, una plataforma per a l'impuls de l'emprenedoria i la innovació que acompanya els projectes emprenedors amb impacte social en els diversos estadis del seu desenvolupament i orienta en la recerca de finançament.

Fruit d'aquesta orientació, tots tres projectes han aconseguit un cofinançament de 256.000 euros per part d'Enisa, l'empresa pública de l'Estat que finança projectes empresarials viables i innovadors de petites i mitjanes empreses.

Contador

Més llegides