3 de febrer de 2019

Troben al Canal de Seròs el cotxe de la desapareguda a Lleida amb un cadàver

Troben al Canal de Seròs el cotxe de la desapareguda a Lleida amb un cadàver
ENDESA - ARCHIVO

LLEIDA, 3 Feb. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadran han trobat aquest diumenge al Canal de Seròs (Lleida) el cotxe de la professora de 39 anys desapareguda a Lleida des del divendres a la nit, amb un cos sense vida en el seu interior, a l'espera de confirmar la seva identitat.

La policia catalana ha informat a Europa Press que una unitat subaqüàtica ha trobat, entorn de les 17.15 hores, el cotxe de la desapareguda en rebaixar el nivell de l'aigua d'aquest canal.

Els Mossos, Bombers de la Generalitat i veïns voluntaris havien iniciat un dispositiu de búsqueda de la professora, veïna de Les Borges Blanques (Lleida), de la qual no se sabia res des de la matinada del divendres.

Va ser vista per última vegada per les seves amigues el divendres a la nit quan va agafar el seu cotxe per tornar a casa seva des de la discoteca 'La Manolita' a Albatàrrec (Lleida).

El marit de la professora va presentar una denúncia el dissabte a la tarda, i des d'aquest moment es va organitzar un dispositiu de búsqueda, amb l'ajuda de l'helicòpter de Bombers de la Generalitat, agents dels Mossos, i veïns voluntaris.

Contador

Més llegides