5 de desembre de 2018

El TNC i el Temporada Alta acolliran un muntatge que fusiona la Ilíada i l'Odissea

El TNC i el Temporada Alta acolliran un muntatge que fusiona la Ilíada i l'Odissea
TNC - ARCHIVO

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el festival Temporada Alta acolliran l'espectacle polifònic-teatral 'Troia, una veritable Odissea!', que fusiona les obres de la 'Ilíada' i l''Odissea', d'Homer, amb música de Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi i Johann Sebastian Bach.

L'obra de Cor de Teatre s'estrenarà aquest dijous al Temporada Alta i del 13 al 30 de desembre farà temporada al TNC, han explicat els organitzadors aquest dimecres en un comunicat.

Amb aquest muntatge, els integrants de la companyia volen fer viatjar els espectadors amb les seves veus per alguns dels episodis més representatius i emocionants d'aquests poemes èpics, fundacionals de la cultura europea.

Ho faran revivint l'Olimp i els seus déus, el segrest d'Helena, la guerra de Troia, l'acompanyament d'Ulisses en el seu perillós viatge a Ítaca, ple d'aventures.

La companyia ha obert un nou camí en la interpretació del repertori polifònic, el qual s'ha convertit en un grup de cant coral que trenca esquemes, que canta sense partitures i proposa una nova distribució en escena.