Successos.- A presó per robar en 10 establiments de l'Eixample de Barcelona

Successos.- A presó per robar en 10 establiments de l'Eixample de Barcelona
10 de novembre de 2018 MOSSOS D'ESQUADRA

BARCELONA, 10 Nov. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el dimecres a un home de 38 anys per presumptament robar en 10 establiments del districte de l'Eixample de Barcelona i ha ingressat a presó provisional.

En un comunicat aquest dissabte, la policia catalana ha informat que la investigació va començar a finals de juliol i el detingut presumptament es desplaçava amb bicicleta, escollia els establiments amb portes de vidre que trencava amb facilitat i accedia amb rapidesa per portar-se objectes de valor i diners.

Els agents el van localitzar i detenir la matinada del dimecres al carrer Honrat de Barcelona i el van identificar en relació amb deu robatoris comesos entre el 30 de juliol i el 18 d'octubre.

D'aquests robatoris, set van ser en establiments comercials, tres d'ells al carrer Floridablanca, un en un apartament turístic del mateix carrer i dos en el local d'una associació de veïns del carrer Calàbria.

La investigació continua oberta i no es descarta la detenció de més persones implicades en algun dels robatoris resolts.