7 de febrer de 2019

Set dels detinguts per l'agressió sexual múltiple de Sabadell tornen a declarar aquest dijous

Set dels detinguts per l'agressió sexual múltiple de Sabadell tornen a declarar aquest dijous
MOSSOS D'ESQUADRA

SABADELL (BARCELONA), 7 Febr. (EUROPA PRESS) -

Set dels vuit detinguts per l'agressió sexual múltiple a una jove de Sabadell, la qual va tenir lloc diumenge passat de matinada han tornat aquest dijous al matí per prestar declaració davant del jutge.

Es tracta del segon dia de declaracions, després que el magistrat ordenés prorrogar la detenció dels set presumptes autors de l'agressió sexual --ho estan des de diumenge passat--, segons han informat les fonts de la investigació.

La vuitena persona relacionada amb el cas, que va ser detinguda pels Mossos d'Esquadra la tarda d'aquest dimecres després d'entregar-se a la comissaria de la Policia Local de Sabadell, està previst que passi a disposició judicial aquest divendres.

Cinc dels set detinguts que van declarar davant del jutge es van acollir al seu dret a no declarar i els altres dos només van contestar les preguntes de les defenses.

Un dels set detinguts tenia una ordre d'expulsió d'Espanya, els altres quatre tenen un expedient d'estrangeria obert i un altre individu té antecedents per robatori amb força.