6 de febrer de 2019

Sant Joan Despí (Barcelona) exposa dibuixos inèdits de Josep Maria Jujol

Sant Joan Despí (Barcelona) exposa dibuixos inèdits de Josep Maria Jujol
ARXIU JUJOL/AYTO.SANT JOAN DESÍ - ARCHIVO

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

El Centre Jujol - Can Negre de Sant Joan Despí (Barcelona) exposa dibuixos inèdits de gran format de l'arquitecte i artista multidisciplinari Josep Maria Jujol en una exposició que obrirà les seves portes aquest dijous, dins de l'Any Jujol.

Segons ha informat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat, la mostra consta de deu dibuixos originals i vidrieres que daten des del 1906 al 1949.

"Entre ells veurem, per exemple, el dibuix de la Verge que era a la tribuna de Can Negre i que lamentablement ja no es conserva perquè quan la casa va quedar abandonada la van trencar", ha destacat el director de l'Arxiu Jujol, Josep Maria Jujol fill.

A més dels dibuixos que es conserven a l'arxiu, ha cedit per a la mostra un dibuix original de les màscares representatives del teatre que hi ha a la façana de Can Po Cardona, al carrer de la Creu de Muntaner al municipi.

El recorregut es complementa amb fotos, l'últim dibuix que va fer Jujol abans de morir el 1949, vidrieres de la parròquia de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) i un altre del 1906, que és el més antic de l'exposició.

Contador

Més llegides