11 de febrer de 2019

Omella condemna els presumptes abusos de l'Església i demana que "es netegi tot el que sigui necessari"

Omella condemna els presumptes abusos de l'Església i demana que "es netegi tot el que sigui necessari"
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 11 Febr. (EUROPA PRESS) -

El cardenal arquebisbe de Barcelona, el cardenal Juan José Omella, ha condemnat aquest dilluns els presumptes abusos sexuals comesos per membres de l'Església a Catalunya i ha demanat que "s'assumeixi i es netegi tot el que sigui necessari".

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, Omella que ha assistit aquest dilluns a la reunió plenària de la Conferència Episcopal Tarragonina acompanyat dels seus dos bisbes auxiliars, ha fet una crida a l'Església a "ser valenta" amb aquest assumpte.

"El que està mal fet, està mal fet i punt", ha sostingut Omella, que ha apel·lat al fet que l'Església i la societat siguin conscients i es corregeixi.

Per la seva banda, el bisbe de Vic (Barcelona), Romà Casanovas, ha afirmat que parlaran d'aquests presumptes abusos en la reunió i ha afegit: "És una qüestió que ens impacta a tots".

El bisbe de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), Agustí Cortés, ha qualificat els casos de molt lamentables i ha assegurat compartir el patiment "de la gent, de les comunitats i, per descomptat, de les víctimes".

Contador

Més llegides