Olivia Newton-John publica un llibre-cd sobre el càncer il·lustrat pel català Ignasi Blanch

Olivia Newton-John publica un llibre-cd sobre el càncer il·lustrat pel català Ignasi Blanch
8 de novembre de 2018 FLAMBOYANT

BARCELONA, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

L'actriu australiana Olivia Newton-John ha publicat un llibre-cd sobre la seva experiència amb el càncer amb les il·lustracions del català Ignasi Blanch, ha informat Flamboyant en un comunicat aquest dijous.

L'àlbum, 'Liv on', neix de la col·laboració entre els dos artistes després de la relació que mantenen fa anys, i en el qual Blanch ha estat l'encarregat de convertir les cançons de Newton-John en dibuixos.

La protagonista de 'Grease' ha cedit els drets del seu disc 'Liv on' perquè l'editorial Flamboyant faci aquest llibre-cd il·lustrat, que mira d'animar tots aquells que passen per situacions de pèrdua i de dolor.

Els drets d'autor derivats de la venda del llibre-cd es donaran íntegrament a The Olivia Newton-John Cancer Welness & Research Center.

Després de patir tres càncers, l'actriu va escriure una sèrie de cançons per recuperar-se de la malaltia al costat de les cantants i compositores Beth Chapman i Amy Sky.

El llibre-cd inclou les 11 cançons del disc original i les il·lustracions --fetes a llapis i amb pintura majoritàriament blava-- amb personatges solitaris en un estat d'introspecció i calma.