23 de abril de 2019

El nutricionista Carlos Ríos: "Estic al·lucinant. És una bogeria"

El nutricionista Carlos Ríos: "Estic al·lucinant. És una bogeria"
EUROPA PRESS

BARCELONA, 23 Abr. (EUROPA PRESS) -

El nutricionista Carlos Ríos, líder del moviment d'alimentació saludable Realfooding i autor del llibre 'Come comida real', ha debutat aquest dimarts en la Diada de Sant Jordi: "Estic al·lucinant. És una bogeria. Jo treballo des de casa només i posar-me en això és un xoc bastant gran", ha dit en declaracions a Europa Press davant d'una llarga cua de fans.

El nutricionista ha detallat que els lectors, a part de demanar-li signatures, li donen sobretot les gràcies, perquè moltes persones "estan bastant malament i canviar l'alimentació els suposa una solució als seus problemes bastant gran".

Ha afegit que els lectors són molt afectuosos, i ha destacat que diverses persones s'han presentat davant d'ell amb tota la família per ensenyar-li fins a quin punt han canviat la manera d'alimentar-se.

Ha ressaltat que el seu primer llibre insta el públic a "despertar de la seva alimentació i adonar-se de la necessitat de canviar".

Ha assegurat que probablement repeteixi l'experiència de publicar un assaig sobre hàbits alimentaris per aprofundir i ajudar amb noves eines "més específiques" els seus lectors.