16 de abril de 2019

Mor el pintor Jordi Fulla als 52 anys

Mor el pintor Jordi Fulla als 52 anys
FUNDACIÓ VILA CASAS

BARCELONA, 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

El pintor Jordi Fulla ha mort aquest dimarts de manera sobtada en un "moment de maduresa i màxima projecció creativa" amb una exposició oberta al Museu Can Framis de Barcelona, han informat fonts de la Fundació Vila Casas a Europa Press.

La mort de Fulla (Igualada, Barcelona, 1967), que actualment protagonitza també una exposició a l'espai La Cortinada, d'Andorra, coincideix amb un moment d'esplendor professional del prolífic creador del panorama artístic contemporani.

L'artista, que comptava amb un taller al barri del Poblenou de la capital catalana, va participar el dijous en una taula rodona organitzada al Museu Can Framis al fil de la seva exposició individual 'Llindar i celístia', oberta al públic fins al 16 de juny.

La mostra suposa una culminació de l'últim projecte de la mà de la Vila Casas i un "salt conceptual en el discurs del seu treball", ha destacat la fundació en un comunicat.

PÈRDUA DINS EL PANORAMA ARTÍSTIC

El 2011, va exposar 'Sixteen thousand days on the roof', i després va treballar en la proposta itinerant 'Llindars en el punt immòbil del món que gira' (2015-2019).

"Som conscients de la gran pèrdua que això significa en el panorama artístic català", han destacat des de la fundació, que han traslladat el seu suport a la seva companya, artista i amiga Jo Milne, així com als seus familiars i amics.