5 de febrer de 2019

Mollet (Barcelona) exigeix al Govern català que paralitzi els canvis per al proper curs escolar

MOLLET DEL VALLÈS (BARCELONA), 5 Febr. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha exigit al conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, que paralitzi els canvis marcats per al proper curs 2019-2020, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Monràs l'ha instat a fer "una correcta planificació" escolar a mitjà termini a la localitat del Vallès Oriental i li ha recordat que així ho han aprovat per unanimitat en el ple municipal i el Consell Escolar Municipal, amb diverses mocions.

Ha traslladat la petició al titular d'Ensenyament, després de saber que la Conselleria havia citat les direccions dels centres escolars de la localitat per "traçar una línia d'actuació educativa".

Per Monràs, s'ha fet amb "immediatesa i precipitació" sense que hi hagi hagut cap consens amb l'administració local ni la comunitat educativa.

En el seu missatge, ha subratllat el coneixement del descens de la natalitat i per aquest motiu, ha defensat "la rebaixa de ràtios", una mesura, que sota el seu punt de vista, no suposa cap cost econòmic addicional i que comporta una millora de la qualitat de l'ensenyament i de lluita contra la segregació escolar.

Contador

Més llegides