29 de gener de 2019

Lluís Pasqual estarà al capdavant del Teatro del Soho CaixaBank, el projecte teatral d'Antonio Banderas a Màlaga

Lluís Pasqual estarà al capdavant del Teatro del Soho CaixaBank, el projecte teatral d'Antonio Banderas a Màlaga
EUROPA PRESS - ARCHIVO

MÀLAGA/BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

El director teatral Lluís Pasqual s'incorpora a l'equip que Antonio Banderas està formant per gestionar el nou Teatro del Soho CaixaBank que espera obrir a la tardor, a la ciutat de Màlaga. Pasqual assumeix la direcció del teatre perquè "suposa una garantia per convertir aquest projecte en un referent teatral mundial".

Antonio Banderas, promotor, impulsor i creador del centre, ha manifestat la importància de poder comptar amb un professional com Lluís Pasqual "que amb la seva experiència i el seu talent aferma el projecte de Teatro del Soho CaixaBank que vol ser un referent cultural al món sencer. Amb ell aquesta fita és encara més a prop".

Per la seva banda, Lluís Pasqual ha afirmat que li "fa una especial il·lusió emprendre una aventura teatral tan especial amb el meu amic Antonio Banderes i en una ciutat com Màlaga".

Lluís Pasqual és director d'escena i un dels fundadors, el 1976, del Teatre Lliure de Barcelona. En la seva dilatada carrera ha compaginat la direcció escènica amb la direcció de diverses institucions teatrals com el Centro Dramático Nacional de Madrid, l'Odéon-Théâtre de l'Europe a París, la Biennale de Venezia, el Teatro Arriaga de Bilbao o el Teatre Lliure.

CaixaBank es va incorporar com a patrocinador principal del projecte cultural Teatro del Soho CaixaBank perquè encaixa amb la seva filosofia d'involucrar-se en projectes culturals que tenen l'objectiu de contribuir a oferir grans espectacles al públic, però sense oblidar-se d'oferir formació i noves oportunitats als joves, han detallat a través d'un comunicat.

Contador

Més llegides