8 de febrer de 2019

Un llibre reivindica el paper de la narració en contextos educatius

Un llibre reivindica el paper de la narració en contextos educatius
UAO - ARCHIVO

BARCELONA, 8 Febr. (EUROPA PRESS) -

El llibre 'El rol central de la narración en el contexto educativo' (Academia del Hispanismo), del grup d'investigació Familia, Educación y Escuela Inclusiva (Trivium) de la Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU), reivindica el paper imprescindible de la narració en contextos educatius.

El llibre conté diferents enfocaments sobre el paper de la narració, no només en l'educació sinó també en l'àmbit empresarial o la configuració del pensament, ha informat la universitat aquest divendres en un comunicat.

En el llibre conflueixen algunes de les contribucions dutes a terme per diversos investigadors en la cinquena edició del congrés Word in Education, que aquest any celebrarà una nova edició a París.

Els participants del llibre evidencien que una fórmula tan genuïnament literària com el relat o la narració és absolutament necessària per inculcar eficaçment gairebé qualsevol missatge.

L'obra parteix de la necessària presència de la narració en el món educatiu, per la qual cosa n'explora el potencial en els contes de fades, la literatura del Segle d'Or o els llibres de cavalleries, i s'endinsa també en les característiques pròpies de la narrativa de la crisi.

També indaga en les interaccions entre literatura i pensament, en el rol de la narració en el desenvolupament de l'empresa, i les aportacions a camps com les noves tecnologies o la fotografia.

Contador

Més llegides