29 de gener de 2019

L'Idibell dedica la seva campanya per recaptar fons a la investigació del càncer

L'Idibell dedica la seva campanya per recaptar fons a la investigació del càncer
IDIBELL

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

L'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (Idibell) ha engegat la seva campanya anual de recaptació de fons que aquest any està dedicada a la investigació del càncer, primera causa de mortalitat en homes i segona en dones a Espanya.

El director de l'Idibell, Gabriel Capellá, ha assegurat que la investigació del càncer "salva vides", i ha remarcat que, malgrat els avanços dels darrers anys, és necessari seguir investigant per reduir el temps de diagnòstic i aconseguir cronificar la malaltia, ha informat l'Idibell aquest dimarts en un comunicat.

Els fons recaptats en la campanya 'Salvem vides' es destinaran a finançar projectes d'investigació de l'Oncobell, el programa d'investigació de l'Idibell en teràpies experimentals i mecanismes moleculars en càncer.

La campanya comença aquest dimarts en el web 'josalvovides.cat', a l'Idibell, en algunes institucions associades i en espais públics, com el carrer i mitjans de transport, i els ciutadans, empreses i mitjans poden col·laborar-hi amb aportacions econòmiques, difusió o participació en actes de la campanya.

L'anunci de la campanya homenatja els donants anònims per agrair la col·laboració de la ciutadania per reunir recursos i ajudar a ampliar les alternatives terapèutiques i la qualitat de vida dels malalts a través de la investigació.

El coordinador del programa Oncobell, Ramon Salazar, ha dit: "Quanta més inversió, més de pressa avançarem i més vides podrem salvar", i ha remarcat que la institució és referent en el tractament de tumors minoritaris i en l'avanç cap a teràpies personalitzades.

Contador

Més llegides