12 de febrer de 2019

L'Hospital Taulí introdueix la música entre els pacients per estudiar els seus beneficis

L'Hospital Taulí introdueix la música entre els pacients per estudiar els seus beneficis
EUROPA PRESS

SABADELL (BARCELONA); 12 (EUROPA PRESS)

L'Hospital Parc Taulí de Sabadell ha començat aquest dimarts a introduir actuacions de músics en directe amb la finalitat d'estudiar els beneficis que aporten als pacients.

Es tracta de la col·laboració amb l'associació sense ànim de lucre Música en Vena, que promou aquesta iniciativa entre els hospitals, i que al Taulí compta amb l'actuació dels músics de l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), que de manera mensual durant aquest 2019 tocaran en espais com les unitats d'hemodiàlisis, la UCI i oncologia, entre d'altres.

La gerent de Música en Vena, María Suárez, ha indicat que la finalitat és "investigar sobre els beneficis de la música en diverses patologies" i ha manifestat la seva esperança que en un futur els facultatius puguin receptar música.

Aquest dimarts un trio de corda de l'OSV compost per Nathalie Smirnoff, Xavier Riba i Joan Esplugas ha visitat l'escola de la planta de Pediatria i l'Hospital de Dia d'oncologia, a més d'oferir un concert al vestíbul.

El Taulí és el vuitè centre de Catalunya que col·labora en aquesta iniciativa que s'impulsa gràcies a la implicació i la col·laboració de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX.

Contador

Més llegides