L'home que volia matar Pedro Sánchez va ser campió d'Espanya d'ultrafons als anys 90

L'home que volia matar Pedro Sánchez va ser campió d'Espanya d'ultrafons als anys 90
8 de novembre de 2018 ÓSCAR DEL POZO/EUROPA PRESS

TERRASSA (BARCELONA), 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

El tirador que presumptament volia matar el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, va ser campió d'Espanya de 100 quilòmetres entre els anys 1993 i 1996, i va competir amb el club d'atletisme de Rubí (Barcelona).

Segons han indicat a Europa Press diverses fonts de l'entorn esportiu del detingut, "era un bon esportista i una bona persona", i han dit estar estupefactes en conèixer la seva detenció per suposadament planejar un atemptat contra el cap de l'Executiu central.

Han reiterat que en l'àmbit esportiu era "exemplar i estricte" amb els entrenaments i la preparació per poder competir en les diverses cites, que a més d'Espanya, també va viatjar per altres ciutats del món i va concursar en campionats d'Europa i mundials.

Les mateixes fonts han destacat el lloc 14 que va aconseguir en el Campionat d'Europa del 1997, organitzat a Itàlia, que va permetre a Espanya penjar-se la medalla de plata en la categoria per equips.

A més, als anys 90 va competir en mundials i europeus i va ocupar "bones posicions, les quals el van situar entre els 20 o 30 millors" de la classificació.