29 de gener de 2019

El Govern de la Generalitat crea l'Oficina per a la Reforma Horària per coordinar-ne l'aplicació

Una nova direcció general gestionarà la interlocució amb entitats de la resta de l'Estat

El Govern de la Generalitat crea l'Oficina per a la Reforma Horària per coordinar-ne l'aplicació
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat ha creat l'Oficina per a la Reforma Horària en compliment dels acords del pacte que en demana l'aplicació per millorar l'ús del temps, i que formarà part de la Conselleria de Presidència, ha explicat en un comunicat aquest dimarts.

El Consell Executiu n'ha aprovat la creació amb l'objectiu de coordinar les polítiques d'organització i usos dels temps de la vida quotidiana, així com garantir la transversalitat a la seva planificació, gestió i avaluació en cada àmbit departamental.

També analitzarà l'acció del Govern català en relació amb les polítiques vinculades amb la reforma horària i es relacionarà amb la Unió Europea i les comissions internacionals que impulsin una millora de l'ús del temps en la vida quotidiana.

PERE MARTÍNEZ

A la Conselleria de Presidència, s'hi suma també la Direcció general de Relacions amb Entitats i Col·lectius de Diferents Territoris i Cultures, que tindrà al capdavant Pere Martínez i Ammetller, nomenat aquest dimarts.

Aquest ens "dirigirà la interlocució de les relacions entre l'Administració de la Generalitat i les entitats externes representatives de col·lectius d'altres territoris de l'Estat espanyol amb especial presència a Catalunya", ha detallat el Govern.

També promourà actuacions que fomentin la integració sociocultural a Catalunya, difondrà la llengua i cultura catalanes, analitzarà possibles sinergies i elaborarà propostes d'actuacions comunes entre els departaments de la Generalitat.

Martínez (Mollet del Vallès, 1957) és comptable i administratiu de banca, va ser director d'Administració Bagu-esMasriera SA (1990-2011), coordinador de CiU al Parlament entre el 2011 i el 2015 i posteriorment de JxSí (2015-2017), a més d'ocupar diversos càrrecs en la Generalitat.

Des de l'octubre del 2017 fins a l'actualitat, ha estat director general d'Anàlisi i Prospectiva, mentre que entre el 1995 i el 1999 va ser regidor a l'Ajuntament de Mollet del Vallès (Barcelona), i és membre d'Òmnium Cultural des del 1980.

Contador

Més llegides