11 de febrer de 2019

Google i Edebé s'alien per millorar l'educació amb la intel·ligència artificial i Big Data

Google i Edebé s'alien per millorar l'educació amb la intel·ligència artificial i Big Data
GOOGLE/EDEBÉ

BARCELONA, 11 Febr. (EUROPA PRESS) -

Google i el grup Edebé han arribat a un acord de col·laboració per a la producció i distribució de productes educatius digitals a les escoles destinats a l'aprenentatge adaptatiu a través de l'ús de la intel·ligència artificial i l'anàlisi de dades Big Data.

L'ús de la intel·ligència artificial a l'escola oferirà a l'alumne un aprenentatge personalitzat, adaptat a les seves necessitats, amb els continguts i materials que precisi a cada moment, han informat en un comunicat conjunt.

El director de Google for Education per al sud d'Europa, Marc Sanz, ha remarcat que amb aquesta aliança es vol acompanyar els directius i docents "en el procés de transformació i evolució de l'educació, sent la tecnologia un aliat clau per assolir-ho i per donar suport als seus projectes".

Per la seva banda, el director general d'Edebé, Antonio Garrido, ha subratllat que la col·laboració permet "advocar per la transformació digital de les escoles i donar més temps als docents per poder personalitzar l'ensenyament".

Fruit de l'aliança entre Google i Edebé, que vol impulsar la transformació digital, durant el curs 2019-2020 estaran disponibles els primers productes per a la seva implantació.

Contador

Més llegides