2 de febrer de 2019

La Generalitatat inverteix 1,3 milions en la nova Biblioteca de Calafell (Tarragona)

La Generalitatat inverteix 1,3 milions en la nova Biblioteca de Calafell (Tarragona)
GENERALITAT DE CATALUNYA

TARRAGONA, 2 Febr. (EUROPA PRESS) -

La Generalitat de Catalunya ha invertit prop d'1,3 milions d'euros per a la posada en funcionament del nou equipament de la nova Biblioteca Ventura Gassol de Calafell (Tarragona), que ha inaugurat aquest dissabte la consellera de Cultura, Laura Borràs, juntament amb l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

En un comunicat aquest dissabte, la Conselleria ha informat que la biblioteca s'ha reobert al públic a l'edifici de l'antic local social de la Cooperativa Agrícola, amb una superfície de 1.708 metres quadrats, distribuïda en quatre plantes, més un altell on es troba una sala polivalent i una terrassa.

La nova biblioteca oferirà serveis d'informació bibliogràfica, consulta i préstec de documents, accés a Internet, informació local, animació i promoció lectora, formació d'usuaris, així com servei d'ofimàtica i espai wifi entre uns altres.

El nou espai disposa d'un fons documental de 29.906 documents, format per obres de coneixement i ficció, DVDs i publicacions periòdiques tant per a adults com per a nens.

La inversió total a la biblioteca i l'entorn ha estat de gairebé 1,9 milions d'euros, dels quals la Generalitat de Catalunya ha aportat prop d'1,3 milions i l'Ajuntament 592.720 euros.

Contador

Més llegides