16 de maig de 2019

El Festival de Jazz de Barcelona tindrà Herbie Hancock, Wynton Marsalis i Ludovico Einaudi

El Festival de Jazz de Barcelona tindrà Herbie Hancock, Wynton Marsalis i Ludovico Einaudi
PALAU DE LA MÚSICA - ARCHIVO

BARCELONA, 16 Maig (EUROPA PRESS) -

El 51 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona tindrà Herbie Hancock, Wynton Marsalis, Ludovico Einaudi, Kyle Eastwood, Estrella Morente i Andrea Motis, en una programació que combinarà noms consagrats i nous talents.

El Palau de la Música Catalana acollirà els concerts d'Herbie Hancock (26 d'octubre), Djavan (14 de novembre) La Locomotora Negra amb un homenatge als 50 anys de 'Concert sacre' de Duke Ellington (15 de novembre), The Golden Gate Quartet (13 de desembre) i Wynton Marsalis & The Jazz at Lincoln Center Orchestra (28 de febrer), ha informat aquest dijous el festival.

El pianista i compositor Ludovico Einaudi actuarà a L'Auditori el 7 de novembre per presentar el seu nou projecte, 'Seven Days Walking'.

La sala Barts acullirà els concerts de Richard Bona & Alfredo Rodríguez (23 d'octubre), Kyle Eastwood (30 d'octubre), Ron Carter Quartet (17 de novembre), Angélique Kidjo amb un homenatge a Celia Cruz (19 de novembre), John Scofield i Jon Cleary (21 de novembre) i la parella artística Martirio i Chano Domínguez, amb un programa dedicat al pianista Ignacio Vila 'Bola de nieve'.

Altres concerts anunciats pel festival són el Marc Guliana, Makaya McCraven, el Peter Bernstein Quartet, el trio del pianista Yonathan Avishai, el Joe Lovano Trio Tapestry i el 'cantaor' José Mercé, y Andrea Motis protagonitza el 'Retrato de Artista', amb cinc concerts, tres d'ells estrena.

La sèrie flamenca De Cajón! comptarà amb les actuacions de Rafael Riqueni, Las Migas, l'espectacle 'Farrucos i Fernández' i la tornada d'Estrella Morente amb el seu espectacle 'Copla'.