12 de febrer de 2019

Expulsen d'un avió a membres de Pussy Riot després de protagonitzar un incident quan aixecava el vol des de Barcelona

Expulsen d'un avió a membres de Pussy Riot després de protagonitzar un incident quan aixecava el vol des de Barcelona
PUSSY RIOT - ARCHIVO

MADRID, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

La integrant del grup de punk rock Pussy Riot Maria Aliójina i un altre membre de la gira 'Riot days Tour' amb la qual han actuat a Espanya han estat expulsats aquest dimarts d'un avió després de protagonitzar un incident quan aixecava el vol a l'Aeroport Barcelona-El Prat.

L'incident ha ocorregut aquest dimarts quan tots dos han protagonitzat una discussió a l'interior d'un avió que els anava a traslladar a Milà, segons han informat a Europa Press des de la seva productora.

L'avió avançava per una de les pistes de l'aeroport del Prat per procedir a envolar-se quan el comandant de l'aeronau ha requerit a aquestes persones que abandonessin l'aparell a causa de la seva actitud.

A petició del comandant de l'avió, agents de la Guàrdia Civil els han informat que havien d'abandonar l'aeronau, segons han indicat a Europa Press fonts d'aquest cos.

Tant Aliójina com l'altre membre han accedit voluntàriament a aquesta petició i han estat acompanyats pels efectius de l'Institut Armat fins a l'interior de les instal·lacions de l'aeròdrom barceloní.

El grup va actuar el passat 9 de febrer a la sala Apol·lo de Barcelona en el marc del seva gira mundial 'Riot Days Tour', un nou projecto teatre-punk basat en el llibre d'Aliójina 'Riot days' i dirigit per ella mateixa, i que els ha portat també a Bilbao, Madrid i València.

Fonts de la productora han indicat que tots dos romanien aquest dimarts a Barcelona a l'espera de poder viatjar en les properes hores a Milà, on actuaran dijous que ve.

Aliójina va ser condemnada a dos anys de presó a l'agost de 2012 per un delicte de 'gamberrisme' relacionat amb "odi religiós" després d'una 'oració punk' en una església.

Contador

Més llegides