5 de febrer de 2019

Europa Press i DPA acorden un ampli intercanvi de productes i serveis per millorar el subministrament als seus clients

Europa Press i DPA acorden un ampli intercanvi de productes i serveis per millorar el subministrament als seus clients
EUROPA PRESS

MADRID, 5 Febr. (EUROPA PRESS) -

Europa Press i l'agència alemanya de notícies DPA han subscrit un ampli acord de col·laboració per a l'intercanvi dels seus serveis, tant en text, com en fotos i vídeo.

En concret, l'acord, que ha entrat en vigor aquest mes de febrer, suposarà que la DPA faciliti a Europa Press l'accés i el dret de redifusió de totes les seves notícies internacionals, la qual cosa permetrà a Europa Press reforçar clarament el Servei Internacional que subministra als seus clients a Espanya.

A més, Europa Press i DPA intercanviaran la seva producció gràfica i en suport vídeo, així com l'accés als arxius gràfics, la qual cosa permetrà a totes dues agencies ampliar els serveis gràfics i de vídeo que presten als seus respectius abonats.

L'acord inclou també que el servei internacional en espanyol que actualment DPA subministra als seus clients a Llatinoamèrica serà editat de manera conjunta per Europa Press i l'agència alemanya, la qual cosa comportarà la potenciació dels serveis que s'elaboren des d'Espanya.

Paral·lelament, la corresponsalia a Madrid de la DPA es veurà potenciada per la seva integració en la redacció central d'Europa Press, la qual cosa li permetrà ampliar la seva cobertura de l'actualitat espanyola.

Contador

Més llegides