Entra en funcionament el CUAP Gràcia de Barcelona

Entra en funcionament el CUAP Gràcia de Barcelona
9 de novembre de 2018 CONSELLERIA DE SALUD

BARCELONA, 9 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Salut de la Generalitat ha posat en marxa el nou centre d'urgències d'atenció primària (CUAP) Gràcia de Barcelona, amb una població de referència de més de 121.000 habitants.

El nou CUAP, situat al carrer de Larrard i d'una superfície de 365 metres quadrats, s'ha posat en funcionament aquest dilluns i atendrà urgències de baixa i mitja intensitat les 24 hores del dia, ha informat aquest divendres en un comunicat el departament.

L'equipament està situat al mateix edifici del CAP Larrard i la integració s'emmarca en la nova estratègia d'atenció primària que reforça la integració assistencial i s'orienta a una millora de la resolució dels casos mèdics.

Dona servei a la població de les àrees bàsiques de salut del Camp d'en Grassot, Vila de Gràcia, Lesseps, Vallcarca i el Coll, La Salut i Sanllehy.

El nou centre, que fins ara estava situat a l'Hospital de l'Esperança, està gestionat des d'ara per l'atenció primària del Parc Sanitari Pere Virgili, empresa del CatSalut, i amb aquest centre ja són 12 CUAP a Barcelona.