29 de gener de 2019

Una entitat islàmica de Ripoll (Girona) diu que la policia li va preguntar tres vegades per l'imam

Una entitat islàmica de Ripoll (Girona) diu que la policia li va preguntar tres vegades per l'imam
CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS

GIRONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

El secretari de la Comunitat Islàmica Annour, Hamid Barbach, ha explicat aquest dimarts que diversos agents de la Policia Nacional van contactar tres vegades amb l'entitat per preguntar sobre l'imam de Ripoll (Girona) Abdelbaki es Satty, considerat el líder de la cèl·lula que va atemptar el 17A.

Durant la Comissió d'investigació del Parlament sobre els atemptats gihadistes del 17 i el 18 d'agost del 2017 reunida a Ripoll, Barbach ha detallat que els agents els van visitar dues vegades i van preguntar per Es Satty, que va treballar per Annour com a imam a la mesquita.

Una de les vegades que ell ho va poder presenciar, segons ha dit, els agents van preguntar si Es Satty encara era a Annour, que gestiona la mesquita on va treballar l'imam.

I la tercera vegada van trucar el president de l'entitat, Ali Yassine, des d'un "número privat" i van demanar registrar l'entitat, ha explicat en resposta a una pregunta de la diputada de la CUP Natàlia Sànchez.

D'altra banda, també ha recordat que va oferir a un dels joves abatuts després del 17A formar part de l'entitat, però ha dit que el noi sempre ho va rebutjar.

Contador

Més llegides