7 de febrer de 2019

Els Premis Zapping reconeixen 'Fariña', 'Aquí la Tierra' i Yolanda Ramos

Els Premis Zapping reconeixen 'Fariña', 'Aquí la Tierra' i Yolanda Ramos
ATRESMEDIA - ARCHIVO

BARCELONA, 7 Febr. (EUROPA PRESS) -

Els Premis Zapping han reconegut la sèrie 'Fariña' (Antena 3), els actors Yolanda Ramos i Pablo Derqui i els programes 'Joc de cartes' (TV3) i 'Aquí la Tierra' (TVE), ha informat l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

'Fariña' ha guanyat en la categoria de sèrie, Yolanda Ramos en la d'actriu per 'Benvinguts a la família' (TV3), Pablo Derqui en la d'actor per 'Si no t'hagués conegut' (TV3) i 'Joc de cartes' la de programa d'entreteniment.

Els Zapping, que es van lliurar la nit d'aquest dimecres, han reconegut 'Aquí la Tierra' com a millor programa d'entreteniment, i el seu conductor, Jacob Petrus, com a presentador, i 'Unravel Collections: 1 & 2' (EA) i 'Super Mario Party' (Nintendo) com a videojocs.

Els guardons han premiat el videoclip '#StopBullying', de Subze i Diego Ojeda, i 'Trèvols de 4 fulles' (Betevé) en la categoria de televisió local.

Així mateix, s'han concedit diversos premis nominals a TV3 per la producció de documentals, la sèrie 'Félix' (Movistar+), 'Fábrica de ideas' (RTVE), el còmic digital animat 'Vidas cruzadas' i la Fundació Bancària La Caixa.

Contador

Més llegides