6 de febrer de 2019

Els Catarres, Doctor Prats i Alfred García encapçalen les nominacions dels Premis Enderrock

Els Catarres, Doctor Prats i Alfred García encapçalen les nominacions dels Premis Enderrock
ELS CATARRES/TONI LLOBET NOGUES - ARCHIVO

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

Els Catarres, Doctor Prats i Alfred García encapçalen les nominacions als Premis Enderrock 2019 - XXI Premis de la Música Catalana, segons han anunciat aquest dimecres els organitzadors dels premis que es lliuraran el dijous 28 de febrer a l'Auditori de Girona.

Els Catarres compten amb cinc nominacions, mentre que Doctor Prats i Alfred García amb quatre, respectivament, fruit d'un procés de votació popular.

El Premi Enderrock d'Honor es lliurarà a la formació de Canet La Trinca amb motiu dels 50 anys de la seva creació i el de la Trajectòria serà atorgat al cantautor Joan Manuel Serrat.

El Premi Enderrock estrella es destinarà aquest any a reconèixer les dues fotògrafes pioneres de la Cançó, Colita i Pilar Aymerich, mentre que el Premi Joan Trayter a millor productor el rebrà Mark Dasousa, propulsor de l'escena valenciana alternativa.

La segona volta de participació popular ha rebut 17.396 vots d'usuaris únics, un 53% més que l'any passat, i aquest dimecres s'ha obert la tercera i última ronda que proclamarà els guanyadors que se sabran durant la gala.

Contador

Més llegides