DOCfield Barcelona reflexionarà sobre l'amor a través de 23 exposicions

DOCfield Barcelona reflexionarà sobre l'amor a través de 23 exposicions
8 de novembre de 2018 PIXABAY - ARCHIVO

BARCELONA, 8 Nov. (EUROPA PRESS) -

El festival de fotografia documental DOCfield Barcelona, que se celebrarà del 8 de novembre al 9 de desembre, tindrà 23 exposicions que proposen reflexionar sobre l'amor.

Segons ha informat l'organització en un comunicat, la temàtica de DOCfield Barcelona 2018 gira al voltant de l'amor, un sentiment que el festival pren com a punt de partida --sense caure en el seu vessant romàntic més pur-- per explorar i investigar les relacions i origen dels vincles entre les persones i comunitats, l'afecte com a condició i els seus efectes.

La Secció Oficial comptarà amb una exposició sobre el conflicte amorós de tres ancians, una mostra que parla de la solitud en la vellesa, d'Isadora Kosofsky, i Nancy Borowick narrarà l'experiència dels seus pares durant el tractament al mateix temps per un càncer avançat.

Olivia Harris explorarà les conseqüències de la llei de l'avortament a Irlanda, una de les més restrictives del món, abolida el maig del 2018, i Heba Khamis documentarà el planxat de pits a les dones al Camerun, una pràctica dolorosa que s'exerceix sobre les nenes per dissimular la seva maduresa i evitar així abusos.

A part, la programació del festival inclou set exposicions en la secció oficial i 16 en seus convidades, organitza visites guiades, projeccions audiovisuals, trobades amb autors, la jornada DOCfield PRO per a professionals de la comunicació i del tercer sector i la V edició del premi de maquetes de llibres fotogràfics.