26 de gener de 2019

Un detingut a Amposta (Tarragona) per presumpta prostitució de menors

Un detingut a Amposta (Tarragona) per presumpta prostitució de menors
MOSSOS

TARRAGONA, 26 Gen. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el 16 de gener a Amposta (Tarragona) a un home de 52 anys i veí de Barcelona per presumpte delicte de prostitució de menors.

En un comunicat aquest dissabte, el cos policial ha informat que la Direcció general d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (Dgaia) va denunciar al setembre que un menor d'un centre d'acollida d'Amposta havia rebut proposicions i insinuacions en xarxes socials per part d'un major d'edat amb l'objectiu de tenir una trobada tot sol.

Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal de Tortosa (Tarragona) van iniciar una investigació i van identificar al sospitós, que té antecedents per fets similars, i van detectar que mossos de la unitat d'investigació del districte barceloní de Sant Martí ja li investigaven des de juny.

L'arrestat havia contactat a través de xarxes socials amb un altre menor d'un centre de la Dgaia a Barcelona i presumptament va mantenir relacions sexuals amb ell a canvi de diners, la qual cosa van denunciar els educadors en saber-ho.

Els Mossos van detenir l'home a Amposta i van registrar un domicili seu en aquesta localitat i un altre a Barcelona, on té la seva residència habitual.

En tots dos registres, van intervenir dispositius electrònics pendents d'analitzar i el detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial el 18 de gener.