22 de maig de 2020

Coronavirus.- El Govern redueix la ràtio màxima d'alumne per classe en P3, P4 i P5

Coronavirus.- El Govern redueix la ràtio màxima d'alumne per classe en P3, P4 i P5
EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 22 maig (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació de la Generalitat ha reduït la ràtio màxima d'alumnes per grup per a l'acolliment d'alumnat del segon cicle d'Infantil --entre 3 i 6 anys--, inicialment previst en 13, a grups màxims de 8 alumnes en P3 i de 10 alumnes en P4 i P5, quan els centres puguin obrir a partir de el 1 de juny en territoris que es trobin en fase 2.

Segons les Instruccions per a l'obertura dels centres educatius en fase 2 de desescalada, es tracta d'un espai d'acolliment per a les famílies que, per motius laborals i professionals, hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-ho, entre les 9 i les 13 hores.

En la resta d'etapes educatives --sempre amb assistència voluntària--, es manté la ràtio de cinc alumnes per espai en les guarderies --on solament podran acudir els nens entre 1 i 3 anys--, de màxim de 13 en sisè de Primària i de màxim de 15 en els cursos que tanquen etapa de Secundària: ESO, Batxillerat, segon de cicles de FP, Escola Oficial d'Idiomes i d'Adults.

Per a l'alumnat d'altres cursos i nivells, existeix la possibilitat de tutories personalitzades per a l'acompanyament educatiu i emocional de l'alumnat amb cita prèvia.

L'alumnat haurà de tenir absència de simptomatologia de Covid-19, no haver estat en contacte amb casos positius o amb símptomes compatibles els últims 14 dies i tenir el calendari vacunal al dia: a més les famílies o tutors hauran de presentar una declaració responsable el primer dia de tornada a les aules.

(HI HAURÀ AMPLIACIÓ)

Contador

Més llegides