Cau un fals advocat per estafar una anciana fingint que el seu fill aniria a la presó

Cau un fals advocat per estafar una anciana fingint que el seu fill aniria a la presó
5 de desembre de 2018 MOSSOS D'ESQUADRA - ARCHIVO

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un fals advocat que presumptament va reclamar 17.000 euros a un anciana de 79 anys a qui va assegurar que el seu fill havia tingut un accident de trànsit i que era a punt d'entrar a la presó, per la qual cosa havia d'entregar aquests diners com a fiança.

En un comunicat aquest dimecres, els Mossos han explicat que aquest dilluns 3 de desembre al migdia van rebre la trucada del responsable d'una entitat bancària que els alertava d'una possible estafa a una dona d'edat avançada que volia treure tots els seus estalvis del banc.

La dona havia rebut la trucada d'un home que es feia passar per un advocat i que li reclamava 17.000 euros per abonar la fiança per evitar que el seu fill entrés a la presó després de l'accident.

Els agents van contactar amb la víctima i li van comunicar que estava sent víctima d'una estafa, en comprovar que el fill no havia patit cap accident i que era a la feina.

L'estafador va tornar a trucar la dona quan encara era amb la Policia, i ella li va dir que només havia reunit 1.000 euros i de quedar perquè els hi entregués.

Els Mossos van muntar un dispositiu davant de l'entrada de casa la dona i finalment van detenir el presumpte estafador, de nacionalitat polonesa i de 27 anys, per un delicte d'estafa bancària.

Contador