9 de febrer de 2019

Borràs inaugura la remodelació de la Biblioteca Municipal Domingo Espax d'Aitona (Lleida)

Borràs inaugura la remodelació de la Biblioteca Municipal Domingo Espax d'Aitona (Lleida)
CONSELLERIA DE CULTURA

LLEIDA, 9 Febr. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha inaugurat aquest dissabte la remodelació de la Biblioteca Domingo Espax d'Aitona (Lleida), l'espai de la qual ha estat reformat per adequar les seves instal·lacions i integrar-se en el Servei de Lectura Pública de Catalunya.

En un comunicat aquest dissabte, la Diputació de Lleida ha informat que a la inauguració també han acudit l'alcaldessa d'Aitona i vicepresidenta primera de la Diputació, Rosa Pujol, que ha rebut la consellera a l'Ajuntament.

Des d'allí s'han desplaçat la Biblioteca, on Pujol ha celebrat que el municipi expliqui finalment amb una biblioteca i ha valorat que "la cultura arribi a Aitona i a pobles petits".

Borràs ha defensat la tasca de les biblioteques com a centres de dinamització cultural, després del que ha destacat que Aitona entra aquest dissabte a la xarxa de biblioteques en el Servei de Lectura Pública de Catalunya, per la qual cosa els seus usuaris podran disposar de 417 centres i tenir accés a 15 milions de llibres.

La inversió total del nou equipament del Segrià ha estat de 92.284 euros, dels quals la Conselleria de Cultura ha aportat 74.660 per a l'adquisició d'equipament i documents, mentre que l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació ha aportat 15.252 i l'Ajuntament d'Aitona 2.372 pel condicionament de la biblioteca.

Contador

Més llegides