5 de desembre de 2018

Autopistes activa un dispositiu pel pont de la Constitució amb un reforç del personal

Autopistes activa un dispositiu pel pont de la Constitució amb un reforç del personal
AUTOPISTAS/ABERTIS - ARCHIVO

BARCELONA, 5 Des. (EUROPA PRESS) -

Autopistes, del grup Abertis, ha activat un dispositiu especial de trànsit per facilitar els desplaçaments durant el pont de la Constitució, entre aquest dimecres i el diumenge 9 de desembre, segons un comunicat.

L'operatiu consisteix a reforçar els equips professionals que treballen a l'autopista, per atendre les necessitats derivades de l'augment de trànsit en aquests dies festius, així com els equips de viabilitat, i augmentar els professionals que treballen a l'autopista i als seus quatre centres d'operacions.

Durant el pont, la companyia preveu que el trànsit augmenti un 2% respecte a l'any anterior a la xarxa vial gestionada per la companyia: AP-2 (Saragossa-Mediterrani); AP-4 (Sevilla-Cadis); AP-6 (Villalba-Adanero); AP-7 Nord (La Jonquera-Tarragona) i AP-7 Sud (Tarragona-Alacant); AP-71 (León-Astorga); AP-61 (San Rafael-Segòvia); AP-51 (Villacastín-Àvila); AP-68 (Saragossa-Bilbao); C-31/C-32 (Montgat-Blanes); C-33 (Barcelona-Montmeló) i C-32 (Viladecans-Sitges-El Vendrell).

Davant la possibilitat de nous talls de carreteres a la frontera francesa per la protesta de les armilles grogues, Autopistes destaca la importància d'informar-se de l'estat del trànsit a través dels canals de la companyia abans d'emprendre el viatge.

Entre altres consells, Autopistes recomana programar el viatge amb antelació, evitar les hores de més intensitat de trànsit i informar-se de l'estat del trànsit abans de viatjar.