Ada Parellada i integrants de Tricicle apadrinen la campanya solidària 'Una poma per la vida'

Ada Parellada i integrants de Tricicle apadrinen la campanya solidària 'Una poma per la vida'
9 de novembre de 2018 FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE

BARCELONA, 9 Nov. (EUROPA PRESS) -

La xef Ada Parellada, l'actor Ivan Labanda i els membres de Tricicle Joan Gràcia i Carles Sans apadrinen l'onzena edició de la campanya solidària 'Una poma per la vida', que Fundació Esclerosi Múltiple i Condis Supermercats celebren aquest divendres i dissabte a 501 supermercats de Catalunya i el 16 i 17 de novembre a 58 de Madrid.

Aquesta vegada la recaptació de cada poma solidària --1,5 euros per unitat-- es destinarà íntegrament al programa 'Esclerosi múltiple en la Infància', perquè els nens representen un 10% dels diagnosticats, han informat en un comunicat.

Durant els deu anys de la iniciativa s'ha recaptat més de mig milió d'euros amb la venda de més de 320.000 pomes, destinada a persones afectades per aquesta malaltia.

La presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Maria José Abella, ha remarcat que l'esclerosi múltiple infantil "és encara més desconeguda" i requereix una intervenció en tots els nivells per facilitar el diagnòstic.

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal, i prop de 47.000 persones hi conviuen a Espanya, unes 7.500 a Catalunya.