La selecció espanyola de waterpolo, a quarts del Mundial

Bea Ortiz fa un llanament a porta
NACHO ESCOBAR (ESPECIAL PARA RFEN) - Archivo

MADRID, 18 jul. (EUROPA PRESS) -

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha tancat sense problemes la primera fase del Mundial que s'est disputant a Gwangju després d'imposar-se aquest dijous per 19-6 a Cuba i ja es prepara per a quarts de final.

L'actual subcampiona del món ha atropellat ja en el primer quart el seu rival, incapa de frenar l'atac de les espanyoles, que han signat un demolidor 7-0 en els primers vuit minuts. Cuba no ha estrenat el seu caseller fins a l'inici del segon període.

Amb una actuació destacada de Bea Ortiz i Maica García, Espanya ha arribat al descans amb un contundent 13-1 i llavors ha baixat una mica el ritme, cosa que ha perms a les cubanes tenir més opcions ofensives i fins i tot guanyar el tercer quart (4-3). A partir d'aleshores, ja no hi ha hagut més concessions i les espanyoles s'han tornat a estrnyer en defensa per tancar el partit.