El Manchester City goleja el Wolverhampton i segueix la seva persecució al líder

Pep Guardiola.
PREMIER LEAGUE - Archivo

MADRID, 15 gen. (EUROPA PRESS) -

El Manchester City ha signat aquest dilluns, en l'últim partit de la 22ena jornada de la Premier League, la tercera victria consecutiva davant del Wolverhampton (3-0), un resultat que permet els de Pep Guardiola no perdre terreny respecte al líder, el Liverpool.

Només han transcorregut deu minuts des del comenament del partit quan Laporte ha fet una espectacular passada entre línies per Leroy Sané, que ja dins l'rea ha assistit Gabriel Jesus que només ha hagut d'empnyer la pilota.

L'expulsió amb vermella directa al defensa francs Willy Boly per una dura entrada a Bernardo Silva en el 19 ha ennegrit el panorama pels de Nuno Espírito Santo, que en el minut 39 s'han trobat amb una altra jugada desafortunada en un rigorós penal sobre Sterling. Un altre cop Gabriel Jesus s'ha encarregat d'incrementar el compte en materialitzar amb xit la pena mxima; amb aix, el brasiler suma set gols en els darrers tres partits.

Els de Pep Guardiola han tancat la golejada amb un gol en prpia porteria de Romain Saiss en tractar de rebutjar una pilota de l'rea. D'aquesta manera, l'equip 'citizen' continua segon i suma 53 punts, a quatre del líder, el Liverpool. Els 'Wolves' (19), per la seva banda, es troben a la zona tranquilla de la classificació.

© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés