Actualitzat 17/05/2018 11:15

L'Atlètic de Madrid, campió de la Lliga Europa després de guanyar (0-3) a l'Olympique de Marsella

Fernando Torres amb la Lliga Europa a Lió
ATLÉTICO DE MADRID S.A.D.

MADRID, 17 maig (EUROPA PRESS) -

L'Atlètic de Madrid ha conquerit aquest dimecres la seva tercera Lliga Europa en imposar-se (0-3) a l'Olympique de Marsella en la final celebrada al Parc OL de Lió, gràcies a un doblet d'Antoine Griezmann, un gol en cada part, i la sentència de Gabi.

Els de Diego Pablo Simeone han imposat la seva experiència i qualitat per desmuntar un quadre francès que ha començat millor sense arribar a concretar de cara a gol. En un regal de la defensa rival, Griezmann ha fet valer el 0-1 als 20 minuts i poc després el Marsella s'ha quedat sense el seu millor home Dimitri Payet, per lesió.

Fins aquí ha arribat la final per als francesos. Després del descans, Griezmann ha tornat a aparèixer (minut 49) per fer el 2-0 i l'Atleti ha jugat sense patir, només en una rematada al pal de Mitroglou a 10 minuts del final. Gabi ha sentenciat la final en el 89'. Després dels títols del 2010 i 2012, el quadre blanc-i-vermell aixeca la seva tercera Lliga Europa.