2 de febrer de 2019

Dirk Nowitzki medita la seva retirada al final d'aquesta temporada

Dirk Nowitzki medita la seva retirada al final d'aquesta temporada
FIBA/CIAMILLO-CASTORIA/CIAMILLO - ARCHIVO

DALLAS (ESTATS UNITS), 2 Febr. (dpa/EP) -

El jugador de bàsquet alemany Dirk Nowitzki s'encamina cap al final de la seva carrera al final de la temporada actual de la NBA, va dir aquest divendres l'esportista de 40 anys en un podcast de la cadena ESPN.

"Volia veure com es desenvolupa aquesta temporada, parlar amb la meva família i després prendre una decisió. Tal com transcorre fins ara tendeixo a pensar que així serà, però veurem com marxen els últims partits", va assenyalar.

Nowitzki només va poder començar a mitjans de desembre la seva temporada número 21 amb els Dallas Mavericks a causa d'una inflamació derivada d'una operació de turmell. Actualment, el paper del jugador germany està sent més destacat. Nowitzki va anotar aquesta setmana 14 punts a Nova York, en el que ha estat la seva millor actuació personal de la campanya.

"Va ser difícil, però en les últimes setmanes va haver-hi alguns avanços i vaig poder gaudir una mica més. Però en general, la temporada és frustrant", va afirmar. Els Mavericks estan actualment molt per darrere dels llocs de 'playoff' en la Conferència Oest.

Així mateix, Nowitzki va ser convocat per disputar l'All Star de la NBA. El germany i Dwyane Wade, de Miami Heat, van ser nominats pel comissionat de la NBA, Adam Silver, per al partit dels millors i més populars jugadors el 17 de febrer a Charlotte, va anunciar la NBA el divendres. Per a Nowitzki serà la seva catorzena cita al partit dels estels.

Contador

Més llegides