13 de juny de 2019

Xavier Torra, nou president del Patronat de la Fundació Esade

Xavier Torra, nou president del Patronat de la Fundació Esade
ESADE

BARCELONA, 13 Juny (EUROPA PRESS) -

El president del Patronat d'Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, Xavier Torra, ha estat nomenat nou president del Patronat de la Fundació Esade, ha indicat Esade en un comunicat aquest dijous.

Torra substitueix Joaquín Uriach que, tal com estava establert pel Patronat, ha estat dos anys al capdavant del màxim òrgan de la institució acadèmica, i el seu nomenament s'efectua per als propers dos anys.

La vinculació de Torra amb Esade és molt arrelada, perquè va ser professor col·laborador de la institució durant més de 25 anys i es va incorporar al patronat d'Esade com a vicepresident l'any 2017.

A més, durant 23 anys ha exercit el càrrec de Conseller Delegat de SIMON HOLDING, i anteriorment va ocupar diverses posicions executives a Dupont de Nemours, British Petroleum, i Union Carbide.

Torra ha indicat que la institució continuarà amb la seva aposta per ser una universitat a l'avantguarda de la innovació acadèmica i "admirada internacionalment" pel seu impacte en la societat i per la qualitat professional i humana dels seus estudiants.
.