12 de febrer de 2019

El web del Poder Judicial 'cau' en plena retransmissió del judici per un ciberatac

MADRID, 12 Febr. (EUROPA PRESS) -

El web del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) 'poderjudicial.es' ha deixat de funcionar en plena retransmissió en directe de l'inici de la primera sessió del judici als líders independentistes catalans pel procés, encara que l'emissió s'ha restablert a les 11:00 hores. La causa és un atac informàtic.

Segons informen diverses fonts d'aquest organisme, la transmissió via 'streaming' de la vista oral a través de 'poderjudicial.es' ha patit incidències a l'inici de la sessió "a causa de l'enviament de peticions 'malicioses', més de 40 per segon, que han arribat a saturar puntualment la infraestructura".

Les mateixes fonts expliquen que el problema ha quedat solucionat abans de les 11.00 hores i la transmissió es desenvolupa des d'aquest moment amb normalitat.

Aquesta pàgina proporciona en obert via 'streaming' les sessions del judici que ha començat aquest dimarts al Tribunal Suprem per garantir l'accés a tot allò que passi dins de la sala tant a nivell nacional com internacional.

No obstant això, 45 minuts després de començar el judici, el web retornava un missatge d'error que impedia l'accés a l'internauta, per aquest atac informàtic que hauria saturat la pàgina de contingut en impedir el seu funcionament normal.

Contador

Més llegides