6 de febrer de 2019

Vueling incorporarà un segon avió a la seva base de Santiago de Compostel·la

Vueling incorporarà un segon avió a la seva base de Santiago de Compostel·la
VUELING

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

Vueling incorporarà un segon avió a la seva base de Santiago de Compostel·la el 22 de juny que permetrà a la companyia operar 12 rutes directes des de la ciutat durant la temporada estival del 2019.

La nova aeronau, del model Airbus A320 i amb capacitat per a 180 passatgers, suposarà un augment de l'oferta de la companyia fins als 512.748 seients a la capital de Galícia entre els mesos de març i octubre, un 7% més, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Entre les novetats, la companyia ha destacat una tercera freqüència diària a Barcelona, així com una freqüència setmanal addicional a Tenerife (Nord).

La companyia, que és la primera aerolínia a Galícia, amb una quota de mercat del 27%, passarà a tenir una oferta d'1.125.072 seients a tota la comunitat autònoma per a la temporada d'estiu, la qual cosa suposa un creixement del 9% respecte al període anterior.

La presentació de l'aeronau ha tingut lloc aquest dimecres a l'Ajuntament de Santiago de Compostel·la, en un acte que ha comptat amb la presència del director de 'network' de Vueling, Manuel Ambriz, i l'alcalde de la ciutat, Martiño Noriega.

Contador

Més llegides