6 de febrer de 2019

Unauto VTC demana empara als consellers Aragonès i Chacón davant de la idea d'"expropiar" les llicències

Unauto VTC demana empara als consellers Aragonès i Chacón davant de la idea d'"expropiar" les llicències
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 6 Febr. (EUROPA PRESS) -

L'associació Unauto VTC ha demanat aquest dimecres empara al vicepresident i conseller d'Economia de la Generalitat, Pere Aragonès, i a la consellera d'empresa, Àngels Chacón, davant de la idea d'"expropiar" les llicències de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) a Catalunya.

En un comunicat, l'entitat ha assenyalat que el titular de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha fet "amenaces sense cap ni peus" sobre l'expropiació de llicències que estan en vigor i compleixen amb tots els requisits.

Ha afirmat que dur a terme la retirada de les llicències "comporta indemnitzacions de més de 1.000 milions d'euros, que pagaran tots els catalans" i que els actuals operadors de VTC reclamarien.

Unauto ha subratllat que la sortida de les empreses del sector suposa la pèrdua de més de 3.500 llocs de treball i el tancament d'un centenar de companyies a Catalunya, per la qual cosa ha demanat a Calvet "que comenci a treballar per posar remei a la situació que ell mateix ha creat" o que presenti la seva dimissió.

Ha reiterat que la regulació feta per la Generalitat és "injusta i desproporcionada" i s'ha dut a terme sota l'amenaça de paralitzar la ciutat i col·lapsar celebracions com el Mobile World Congress (MWC), en les seves paraules.

Contador

Més llegides