29 de gener de 2019

Torrent i Aragonès reivindiquen Junqueras i avisen que l'Estat no podrà "silenciar-lo"

Torrent i Aragonès reivindiquen Junqueras i avisen que l'Estat no podrà "silenciar-lo"
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 Gen. (EUROPA PRESS) -

El president del Parlament i el vicepresident del Govern, els republicans Roger Torrent i Pere Aragonès, han reivindicat aquest dimarts el líder d'ERC, Oriol Junqueras, com a símbol de la lluita per la república, i han avisat que l'Estat no podrà "silenciar-lo" malgrat la presó preventiva.

Ho han dit en un acte del partit al Sant Jordi Club de Barcelona, en què s'ha llegit una conferència escrita des de la presó pel també ex-vicepresident del Govern, que ha exposat el seu pla perquè Catalunya sigui independent.

Torrent ha qualificat d'injusta i vergonyosa la situació de presó de Junqueras, però ha assegurat que això no frenarà l'aposta del líder d'ERC per una Catalunya independent: "El voldrien callat i vençut, però no s'han sortit amb la seva".

Aragonès ha acusat l'Estat de voler empetitir Junqueras i el seu partit, ERC, però està convençut que això no passarà: "El voldrien més petit políticament, però Junqueras s'ha fet més gran políticament i, amb ell, ERC s'ha fet més forta".

L'acte ha començat amb un holograma de Junqueras a l'escenari, que als pocs segons s'ha difuminat perquè el germà del líder d'ERC, Roger Junqueras, comencés a llegir el contingut de la proposta política del republicà.

Contador

Més llegides