Torra nomena quatre nous membres del Consell Assessor del Fòrum Constituent

Torra nomena quatre nous membres del Consell Assessor del Fòrum Constituent
11 de gener de 2019 EUROPA PRESS - ARCHIVO

BARCELONA, 11 Gen. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat aquest divendres quatre nous membres del consell assessor per a l'impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent en qualitat de vocals.

Es tracta de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; l'enginyer informàtic Josep Maria Ganyet; la doctora en Economia per la Universitat d'Amsterdam Ada Ferrer, i l'exdirector general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat Dolors Feliu, destituïda el dilluns passt, segons publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

El mateix Torra va explicar l'octubre que aquest Consell Assessor vol "preparar i animar la creació d'un Fòrum Cívic per a un Debat Constituent" perquè tota la ciutadania, sense excepcions, expressi i debati com hauria de ser la Catalunya del futur.

El presideix el cantautor i exdiptuat de JxSí Lluís Llach, la sociòloga Marta Rovira Martínez n'és la vicepresidenta i l'advocat Jordi Domingo el secretari, i preveu comptar amb entre 10 i 20 vocals.

A més d'Alsina, Ganyet, Ferrer i Feliu, són vocals l'exdiputat de la CUP Antonio Baños, la periodista i exdirigent de les joventuts del PSOE Beatriz Talegón, l'ex-secretari general de Podem Albano-Dante Fachin, i les exdiputades Àngels Martínez, Gabriela Serra, Montserrat Palau i Carmina Castellví.

Contador

Més llegides